Üniversitemizde “Topraktan Sofraya Kilis Gastronomi Turizmi” Paneli Gerçekleştirildi

 

Kilis Valiliği, Kilis Belediyesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve Üniversitemiz iş birliğinde, Topraktan Sofraya Kilis Gastronomi Turizmi başlıklı panel gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelin yönlendiriciliğini Ferah Güneri Bircan yaparken; Osman Rıfat Serim, Yunus Emre Akkor, Eyüp Kemal Sevinç, Kazım Gürkan Özer, Zeynep Kakınç, Sultan Kübra Yüzüncüyıl, Nihan Aras konuşmacı olarak yer aldı. Kilis’in zengin mutfağının ve gastronomisinin geliştirilmesi ve dünyaya tanıtılması konusunda yapılabilecek çalışmaların konuşulduğu panele Kilis Valisi Recep Soytürk, Belediye Başkanı Servet Ramazan, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun ve Kilis Baro Başkanı Muammer Fazlıağaoğlu da katıldı. 

Panel, soru-cevap bölümünün ardından hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.